
Παναθηναϊκός: Στις 22:30 η άφιξη του Βαλαντσιούνας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 22.30 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ» με τη μεταγραφή του Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22:30.
Ο Λιθουανός σέντερ αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ώστε μετά να μένουν τα τυπικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο 33χρονος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να πάρει τριετές συμβόλαιο αξίας 12 εκατομμυρίων, ενώ αναμένεται να παίρνει τέσσερα εκατομμύρια το χρόνο, όντας το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα πίσω από αυτό του Κέντρικ Ναν που παίρνει 4.5 τον χρόνο.
Ωστόσο εκκρεμεί η αποδέσμευσή του από τους Ντένβερ Νάγκετς η οποία μπορεί να προκύψει από την Κυριακή (06/07) και μετά, όταν και θα έχει επισημοποιηθεί το trade από τους Κινγκς στην ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς.
Η άφιξη του Λιθουανού σούπερ σταρ στο «Ελ. Βενιζέλος» θα γίνει με μεγάλη διακριτικότητα. Η πράσινη ΚΑΕ θέλει την «ιγκόγνιτο» άφιξη του Βαλαντσιούνας, χωρίς κάμερες και υποδοχή από τον κόσμο της ομάδας.
Στις 13 σεζόν που έπαιξε στο ΝΒΑ ο Λιθουανός μετράει 13.1 πόντους (58% στο δίποντο, 34% στο τρίποντο, 79% στις βολές), 9.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 25.1 λεπτά σε 937 αγώνες της κανονικής περιόδου.
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν τον απόλυτο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ – Επιμένει ότι η ηγεσία του Ιράν είναι διασπασμένη
- Τα ονόματα που ακούγονται για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι
- Αγία Βαρβάρα: Σοβαρή συμπλοκή ανάμεσα σε δύο 19χρονες – Την έσπρωξε σε τζαμαρία
- Δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Δύο τραύματα θα ήταν θανατηφόρα ακόμα κι αν δεν έπεφτε στο νερό»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
- Για την Μπιενάλε της Βενετίας, τέχνη και εγκλήματα πολέμου δεν πάνε μαζί

