Απίστευτο: Νέο σοκ για τον Άγιαξ (2-2) – Από το +9 στο -1 με σερί γκέλες!
Αδιανόητα πράγματα στην Ολλανδία, με τον Άγιαξ να χάνει δικό του πρωτάθλημα με σερί γκέλες. Τελευταία το 2-2 κόντρα στην Γκρόνιγκεν με γκολ στο 99′ και τώρα όλα στα χέρια της PSV.
Τι σενάριο γράφεται φέτος στην Eredivisie! Τι πρωτάθλημα πάει να χάσει ο Άγιαξ! Τέσσερις αγωνιστικές πριν ήταν στο +9 από την PSV και όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τον τίτλο. Απόψε, μία στροφή πλέον πριν το φινάλε, είναι στο -1 από την κορυφή με τέσσερις σερί γκέλες και τίποτα δεν εξαρτάται από τον ίδιο.
Το δράμα κορυφώθηκε στην 33η αγωνιστική καθώς την ώρα που η PSV διέλυε με 4-1 τη Χέρακλες, ο Άγιαξ έμενε στο 2-2 στην έδρα της Γκρόνινγκεν. Για την ακρίβεια προηγήθηκε δύο φορές και ισοφαρίστηκε για το τελικό σκορ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες.
Μιλάμε για απίστευτη κατάρρευση η οποία ξεκίνησε στις 20 Απριλίου όταν η Ουτρέχτη διέλυσε τον Άγιαξ με 4-0. Την επόμενη αγωνιστική ο Άγιαξ έμεινε στο 1-1 εντός με την Σπάρτα και στη συνέχεια έχασε στο γήπεδό του με 0-3 από τη Ναϊμέγκεν. Η χαριστική βολή ήρθε από την Γκρόνινγκεν και πλέον με νίκη στην έδρα της Σπάρτα, η PSV παίρνει έναν τίτλο που μέχρι πριν από έναν μήνα θεωρούσε χαμένο.
Μάλιστα στις 30 Μαρτίου ο Άγιαξ πέρασε με 2-0 από την έδρα της μεγάλης του αντιπάλου και όλοι τότε θεώρησαν πως την τελείωσε. Κι όμως, από εκείνο το ματς η PSV δεν άφησε βαθμό και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δώρα του Άγιαξ ο οποίος βιώνει ένα μυθικό κάζο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης