Άγιαξ: Η εντυπωσιακή συλλεκτική φανέλα για τα 125 χρόνια (vid, pic)
Ο Άγιαξ την προσεχή Τρίτη (18/3) σημπληρώνει 125 χρόνια ίδρυσης και κυκλοφόρησε μια επετειακή φανέλα εμπνευσμένη απο την σεζόν 1911-12.
Ο Άγιαξ ανακοίνωσε ότι λόγω της συμπλήρωσης 125 χρόνων που κλείνει την Τρίτη (18/3) απο την ίδρυση του συλλόγου, θα κυκλοφορήσει μια επετειακή φανέλα, εμπνευσμένη απο την σεζόν 1911-12, που θα τη φορέσει και στην Eredivisie.
Η συγκεκριμένη φανέλα θα φορεθεί στο προσεχές παιχνίδι του ολλανδικού πρωταθλήματος με την Άλκμααρ. Ο Άγιαξ, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση με 63 βαθμούς και οι «τυροκέφαλοι» στην έκτη θέση με 43 βαθμούς.
Όπως έγινε γνωστό, η φανέλα είναι εμπνευσμένη από την εμφάνιση της ομάδας την σεζόν 1911-12, ενώ σε αυτή προστέθηκε και η σημαία της πόλης του Άμστερνταμ, που κλείνει φέτος 125 χρόνια από την ίδρυση της.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη φανέλα του Άγιαξ:
Timeless ⚪?⚪
Ajax, 125. pic.twitter.com/uEI2jBiB94
— AFC Ajax (@AFCAjax) March 14, 2025

Η φανέλα του 1911-12:

- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442