Παρί Σεν Ζερμέν – Χάβρη 2-1: Στο… ρελαντί οι Παριζιάνοι
Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Χάβρη με 2-1 και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στη Ligue 1, παρόλο που ήδη έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Παίζοντας σε ρυθμό… ρελαντί η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, νίκησε με 2-1 την Χάβρη στο «Παρκ ντε Πρενς», στο δεύτερο χρονικά ματς της 30ής αγωνιστικής της Ligue 1.
Ο Ντεζιρέ Ντουέ στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Γκονσάλο Ράμος με την έναρξη του δεύτερου μέρους έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πρωτευουσιάνους», οι οποίοι έφτασαν σε μία άνετη νίκη.
Η Χάβρη που «καιγόταν» για βαθμό ή, βαθμούς δεν πήρε τίποτα από την επίσκεψή της στο Παρίσι κι ελπίζει αύριο (20/4) σε «γκέλα» της Σεντ Ετιέν απέναντι στη Λιόν, έτσι ώστε να διατηρηθεί πάνω από τους «στεφανουά», που είναι προτελευταίοι στη βαθμολογία (η 16η θέση δίνει την ευκαιρία στην ομάδα που θα την κατακτήσει να παίξει σε μπαράζ παραμονής/ανόδου).
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής
Ρεν – Ναντ 2-1
Παρί Σεν Ζερμέν – Χάβρη 2-1
19/4 20:00 Μονακό – Στρασμπούρ
19/4 22:05 Μαρσέιγ – Μονπελιέ
20/4 16:00 Λιλ – Οσέρ
20/4 18:15 Μπρεστ – Λανς
20/4 18:15 Νις – Ανζέ
20/4 18:15 Ρεμς – Τουλούζ
20/4 21:45 Σεντ Ετιέν – Λυών
Η βαθμολογία
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
