
Το χρυσό μετάλλιο διεκδικεί ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεκδικεί απόψε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της πάλης Νταουρέν Κουρουγκλίεβ.
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης αγωνίστηκε στα 92κ. ελευθέρας και στην Σλοβακία και σε μία επανάληψη του αγώνα για την τρίτη θέση στο Παρίσι, κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό που διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης. Παράλληλα ο Αζαμάτ Χοσόνοβ και ο Θοδωρής Σιγγιρίδης αγωνίζονται στα ρεπεσάζ!
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ μπήκε πολύ αποφασιστικά στα 92κ. ελευθέρας και στον πρώτο αγώνα νίκησε με 5-0 τον Βούλγαρο Μπαταεβ. Στα προημιτελικά ο Ολύμπιος επικράτησε με τεχνική υπεροχή του Μολδαβού Ισχιζλι.
Στα ημιτελικά ο Κουρουγκλίεβ αντιμετώπισε τον Ακτουρκ. Η αναμέτρηση είχε δραματικό φινάλε, όπως ο αγώνας που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο και το τελικό 3-3 τον βρήκε νικητή, καθώς είχε πάρει μεγαλύτερο τεχνικό σημείο.
Στον τελικό ο Κουρουγκλίεβ θα αντιμετωπίσει τον Νουρμαγκομέντοβ με στόχο να στεφθεί βασιλιάς της Ευρώπης για τρίτη φορά.
Στα ρεπεσάζ των 125κ. Ελευθερας ο Αζαματ Χοσονοβ! Το… θωρηκτό θα παλέψει με τον Μολδαβο Ερχατ κι αν νικήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο με τον Πολωνό Κοσκιολεκ!
Σήμερα επίσης, ο Αζαματ Χοσονοβ θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Ασταμάτητος ο πρωταθλητής μας ισοπέδωσε με 7-2 τον Μολδαβο Ερχεν και παίζει για το χάλκινο.
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες

