
ΑΕΚ: Αυτός είναι ο αντίπαλός της για τα προημιτελικά του BCL (pic)
Η ΑΕΚ έμαθε τον αντίπαλο της για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Ναντέρ, όπως προέκυψε στην κλήρωση που έγινε στο «Patrick Baumann House of Basketball» της Mies για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.
Στην Ελβετία ταξίδεψαν για να παραστούν στη διαδικασία ο General Manager της ΑΕΚ Kώστας Κώτσης και o Operations & Ticketing Manager της ΑΕΚ Παναγιώτης Μάντζος.
Οι άλλοι δύο πιθανοί αντίπαλοι της «Ένωσης» πλην της γαλλικής ομάδας που κληρώθηκε, ήταν οι Γαλατασαράι και Ρέτζιο Μίλα.
Οι επόμενοι αντίπαλοι
Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Final Four σε περίπτωση που περάσει την Ναντέρ θα είναι ο νικητής του Ουνικάχα Μάλαγα – Παλακανέστρο Ρετζάνα.
Στο άλλο «μονοπάτι» είναι η Τενερίφη, η Γαλατά, Νίμπουρκ και η Ντερτόνα.
Υπενθυμίζουμε ότι η «Ένωση» θα παίξει στην φάση των «8» με πλεονέκτημα έδρας σε μια σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες. Τα παιχνίδια θα γίνουν από τις 8 έως τις 23 Απριλίου.
Το Final Four του φετινού Basketball Champions League θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Μαΐου. Η έδρα της διοργάνωσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, καθώς θα ανακοινωθεί αφού γίνουν γνωστές οι 4 ομάδες που θα προκριθούν.
- Μπάγερν: Το τσάρτερ τους ήρθε φτηνότερα!
- H υγεία των Ελλήνων: Με χρόνιες παθήσεις ο ένας στους τέσσερις – Το 55% υπέρβαροι ή παχύσαρκοι
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ – Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής, ιχνηλατούνται οι επαφές του
- Μενίδι: Η στιγμή της φονικής παράσυρσης της ηλικιωμένης από φορτηγό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά αξίας 2,5 εκατ. ευρώ



