
Κλήθηκε στην Εθνικής Ισλανδίας ο Ίνγκασον
Ο Σβέριρ Ίγκι Ίνγκασον κλήθηκε ξανά στην εθνική Ισλανδίας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για τα ματς με το Κόσοβο στο Nations League.
Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σβέριρ Ίγκι Ίνγκασον πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και όπως αναμενόταν βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Ισλανδίας. Ο 31χρονος στην πρώτη του χρονιά με τους «Πράσινους» μετράει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 3350 συνολικά λεπτά συμμετοχής.
Ο προπονητής της εθνικής Ισλανδίας, Άρναρ Γκούνλαουγκσον θα έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο στόπερ για τις αναμετρήσεις με το Κόσοβο (20/3 και 23/3), για τα playoffs του Nations League.
Ο Ίνγκασον έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της χώρας του τον Γενάρη του 2024 και από τότε έχει πραγματοποιήσει 55 διεθνείς εμφανίσεις και 3 γκολ.
Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ισλανδίας:
- Μεγάλη Εικόνα: Τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας στο «μικροσκόπιο»
- Ο ΟΦΗ άλλαξε το σήμα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (pic)
- «Ούτε ξέραμε αν ήταν ΑμεΑ» – Τι απαντά η πλευρά του 25χρονου για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον ηλικιωμένο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
- Κωδικός «Όλα στο… σκοτάδι» από Μαξίμου: Μπλόκο σε προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ – Το ίδιο σχεδιάζει και για εξεταστική υποκλοπών
- Ο Φαν Ντάικ πήρε θέση για τα ταξίδια παικτών της Λίβερπουλ


