Άρης: Αμφίβολος ο Φρίντεκ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
Ο Φρίντεκ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης - Σίγουρα εκτός ο Σαμόρα, που θα εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Οι Μάρτιν Φρίντεκ και Άλβαρο Σαμόρα παραμένουν τα δύο προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του Άρη με τον Λεβαδειακό.
Ο Τσέχος αμυντικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έχοντας ξεπεράσει, πάντως σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του. Ακόμα, στον αγώνα της Λιβαδειάς ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (16/02), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Δημoτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» (15:00). Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο (ενεργοποίηση με passing game, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής) με τον Μάρτιν Φρίντεκ να ακολουθεί -ξανά- ατομικό πρόγραμμα».
«Καπνός» τα εισιτήρια για τη Λιβαδειά
Το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την προσπάθεια που κάνει ο Άρης να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και οι οπαδοί του δεν θα τον αφήσουν μόνο του. Το ενδιαφέρον των φίλων των κιτρινόμαυρων για τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι τεράστιο, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα 680 που είχαν αρχικά διατεθεί από τους γηπεδούχους, «εξαφανιστήκαν» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
- Η γυμναστική των 10 λεπτών: Η λύση όταν ο χρόνος μας πιέζει
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις



