Αταμάν: «Ο Σαμοντούροφ δείχνει ότι έχει μεγάλη προοπτική»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου, ενώ αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ.
Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στο Περιστέρι και με το τελικό 93-63 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως οι παίκτες του πήραν σοβαρά τον αγώνα, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ αναφέροντας ότι δείχνει μεγάλη προοπτική.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Πήραμε στα σοβαρά το παιχνίδι, ήταν ένας προημιτελικός και το ξέραμε, παίξαμε καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένος και τώρα θα προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό. Παίξαμε καλό μπάσκετ απόψε. Δεν είδα τον προημιτελικό του Προμηθέα, αλλά είναι μια πολύ καλή ομάδα στα ημιτελικά και θα είναι ένα καλό παιχνίδι».
Για τον Σαμοντούροφ: «Κάθε φορά που τού δίνεται η ευκαιρία, δείχνει ότι έχει μεγάλη προοπτική. Κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία θα τον χρησιμοποιούμε. Απόψε έπαιξε καλό μπάσκετ».
Γκραντ: «Παίξαμε καλά και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση»
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στην ΕΡΤ για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι Πράσινοι έπαιξαν καλά και κέρδισαν αυτοπεποίθηση.
«Δεν είχαμε παίξει καλά τα τελευταία χρόνια εδώ. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, το κάναμε και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση. Παίξαμε ενωμένοι, μοιράσαμε την μπάλα, στην άμυνα είχαμε συνοχή.
Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, θέλουμε τη νίκη γιατί αν χάσουμε θα πάμε σπίτι μας.
Για τον τελικό: «Χάσαμε τα τελευταία χρόνια και έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι της Παρασκευής».
- Θεσπρωτία: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών – Κάηκε ολοσχερώς
- Ολυμπιακός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ έφτασε τους 340 τίτλους!
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 33-29: «Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο στο χάντμπολ!
- Το μεγαλύτερο κέρδος για το ελληνικό τένις (pics+vid)
- Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μηχανή μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας – «Δικιά μας είναι θεία» της έλεγαν οι δράστες
- ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ σε 5 εταιρείες για υπέρβαση πλαφόν στο περιθώριο κέρδους


