
Άγρια επεισόδια στο Πανιώνιος – Καλαμάτα: Συμπλοκές στις εξέδρες και τραυματισμός οπαδού (vids)
Το παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και Καλαμάτας σταμάτησε, λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.
Άγρια επεισόδια ξέσπασαν στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανιωνίου με την Καλαμάτα, στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης (τελευταίας) αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Super League 2.
Ολα ξεκίνησαν στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φίλοι της Καλαμάτας ξεκίνησαν να πετάνε μπουκάλια και καρεκλάκια με αποτέλεσμα την αντίδραση των φίλων των γηπεδούχων.
Δείτε το βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια στο Πανιώνιος – Καλαμάτα
Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, ο διαιτητής αποφάσισε να σταματήσει το παιχνίδι, ενώ οι παίκτες κατευθύνθηκαν στις κερκίδες για να ηρεμήσουν την κατάσταση! Από τα επεισόδια, ένας οπαδός τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να σπεύσουν χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.
Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγο αργότερα, με την κατάσταση να εκτονώνεται, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
Το βίντεο με το ασθενοφόρο να μπαίνει στο γήπεδο για τις πρώτες βοήθειες:
- PM 2.5: Το επικίνδυνο, λεπτό σωματίδιο, που διεισδύει βαθιά στους πνεύμονες
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)


