Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου

Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου

Η συνάντηση θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τασούλα.

Την προσεχή Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, όμως οι εξελίξεις γύρω από την ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας οδήγησαν στην μετάθεσή της.

Έτσι, ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν κατ’ ιδίαν πριν την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εξωτερικών, Τάσου Χατζηβασιλείου, ο οποίος αναλαμβάνει στη θέση του Κώστα Φραγκογιάννη που υπέβαλε την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γνώριζε την απόφαση Μητσοτάκη

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου υπογράμμιζαν ότι η συνάντηση της Τετάρτης αναβλήθηκε προκειμένου να μην έρθει κάποια πλευρά σε δύσκολη θέση.

Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση του ονόματος του Κώστα Τασούλα. Και αυτό γιατί η ΠτΔ είχε ενημερωθεί τόσο για τη μη ανανέωση της θητείας της, όσο και για το πρόσωπο που θα προτείνει ο πρωθυπουργός.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι και η δήλωση που έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την ανακοίνωση Μητσοτάκη, ήταν σε πλήρη συνεννόηση των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο