
Τι λέει ο Ολυμπιακός για τον Άντονι
Οι Ερυθρόλευκοι τοποθετήθηκαν για τον Βραζιλιάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το μεσημέρι υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το βράδυ, όμως, οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν όσα γράφονται στην Μεγάλη Βρετανία, τονίζοντας δεν υπάρχει «κανένα θέμα Άντονι».
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Αγρίνιο, οι Πειραιώτες τοποθετήθηκαν για όσα είχαν γραφτεί τις τελευταίες ώρες για τον Λατινοαμερικάνο αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισαν ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.
Οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν τέλος στα μεταγραφικά σενάρια, που τους ήθελαν να έχουν στο στόχαστρό τους τον Άντονι, ο οποίος φέρεται να είναι… φευγάτος από την βρετανική ομάδα. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα εμφάνιζαν τον Ρούμπεν Αμορίμ να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού.
Τα νούμερά του στη Γιουνάιτεντ
Φέτος ο Άντονι έχει πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής με 12 εμφανίσεις και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ουσιαστικά είναι εκτός πλάνων.
Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2022 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 95 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για να τον κάνει δικό της, σε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στο Μάντσεστερ, ο Άντονι έχει καταγράψει 94 συμμετοχές με 12 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για τους «κόκκινους διάβολους», έχοντας πανηγυρίσει ένα League Cup και ένα FA Cup.
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο






