
«Μπαμ» από το Μεξικό: «Μια ανάσα από την Τσίβας ο Πινέδα – Οι όροι του συμβολαίου του»
Στο Μεξικό αποκαλύπτουν τις ρήτρες του συμβολαίου και υποστηρίζουν πως έχει συμφωνήσει ο Πινέδα με την Τσίβας.
Tα δημοσιεύματα στο Μεξικό για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα δίνουν και παίρνουν εδώ και μερικές μέρες και αναφέρουν ότι ο μέσος της ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την επιστροφή στην πατρίδα του και την Τσίβας.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον 28χρονο χαφ, οι Μεξικανοί θεωρούν ότι ο παίκτης βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα της Γουαδαλαχάρα.
Οι δημοσιογράφοι Άλεξ Ραμίρεζ και Χεσούς Χερνάντεζ σχολίαζαν σε εκπομπή τα δεδομένα του συμβολαίου του Πινέδα που του προσφέρει η Τσίβας, θεωρώντας δεδομένη τη συμφωνία της μεξικανικής ομάδας με την ΑΕΚ. «Μιλάμε για ένα ντιλ πάνω από 10 εκατ. δολάρια, συν τον μισθό, συν διάφορα. Υπάρχουν έξι ή επτά ρήτρες. Μια ρήτρα για την Ευρώπη, μια ρήτρα για γκολ, μία για την εθνική ομάδα και ακόμα για το αν θα γίνει αρχηγός. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Υπάρχει και ρήτρα μεταπώλησης. Είναι το πιο λεπτομερές συμβόλαιο που έχουν κάνει», ανέφερε ο Χερνάντες.
Ο Ραμίρεζ όχι μόνο επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά μίλησε τι θα συμβεί εάν έρθει νέα πρόταση από την Ευρώπη. «Υπάρχει ρήτρα πως αν μια ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να τον πάρει στο τέλος του Clausura 2025, η Τσίβας θα πρέπει να τον αφήσει να φύγει. Γι’ αυτό του άρεσε τόσο η διαπραγμάτευση με την Τσίβας, ενώ άρεσε και στη σύζυγό του».
Δείτε τι αναφέρουν για τον Πινέδα
Chivas alcanzó un acuerdo económico con el AEK, por los derechos federativos de Orbelín Pineda… Tic-Tac Tic-Tac pic.twitter.com/eNCCQj4D06
— ???́????? (@rams_alex) December 24, 2024
- Η Μαρινέλλα μέσα από τα μάτια του Χρήστου Νικολόπουλου
- Ο χαρισματικός «κύριος Σαμ» που έχτισε την αυτοκρατορία της Walmart
- Κρήτη: Καρέ-καρέ η στιγμή που ο δράστης πυροδοτεί τον εμπρηστικό μηχανισμό στην καφετέρια του Ηρακλείου
- Φοβερή φάση: Ο Θανάσης Σπανούλης έκλεψε και κάρφωσε υπό το βλέμμα του πατέρα του (vid)
- Πρόεδρος Βουλής Ιράν: Ο εχθρός στέλνει δημόσια μηνύματα διαλόγου, ενώ κρυφά σχεδιάζει χερσαία επίθεση
- Ο Τραμπ μπλοκάρει τα offshore αιολικά – Πιέζει τις εταιρείες να επενδύσουν σε υδρογονάνθρακες


