Megasports: Και τώρα… Ευρώπη
Ολα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο Megasports by Stoiximan.
Με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Τρίπολη. Με δραματικό τρόπο νίκησε και η ΑΕΚ στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα στις Σέρρες.
Όλα αυτά για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Superleague λίγες μέρες πριν την έκτη ημέρα των ευρωπαϊκών κυπέλλων και των δύσκολων αγώνων που έχουν οι εκπρόσωποί μας.
Στη Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Ερνάνγκόμεθ πέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε νίκησε δύσκολα εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός, αντίθετα, είχε εύκολο έργο στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό.
Στα ξένα πρωταθλήματα, η Λάτσιο κατάφερε μεγάλη νίκη επί της Νάπολι, η Τσέλσι πέρασε με ανατροπή από την έδρα της συμπολίτισσας Τότεναμ, ενώ η Ατλέτικο αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στη Μαδρίτη τελικά νίκησε 4-3 τη Σεβίλλη.
Στη Φόρμουλα-1 ο Λάντο Νόρις πήρε την πρωτιά στο Άμπου Ντάμπι και χάρισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο κατασκευαστών στην Μακλάρεν μετά το 1998.
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
