Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον Έρικ Τεν Χαγκ και πλέον είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να μπεί στην εποχή Αμορίμ.
Οι «κόκκινοι διαβολοι» ήταν αποφασισμένοι να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό την συμφωνία με τον 39χρονο και για αυτό τον λόγο είναι αποφασιμένοι να καλύψουν την ρήτρα του ύψους 10 εκατ ευρώ.
Μάλιστα, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με επίσημο έγγραφο ενημέρωσε τους μετόχους της για την κατάσταση και πλέον είναι στο χέρι της να συμφωνήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.
🚨🔴 BREAKING: Manchester United are set to pay €10m exit clause for Rúben Amorim to become new manager, here we go!
Sporting confirm formal communication received from #MUFC for Amorim to be appointed.
Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού ο Αμορίμ θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027 και θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου κόντρα στην Τσέλσι (03/11).
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον ακούγεται όλο και πιο έντονα για άλλες ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με το συμβόλαιο του στην Παρί.
Πότε είναι προγραμματισμένα τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ – Ανοικτή η έδρα διεξαγωγής μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.
Αναρτήθηκε το βίντεο με τις στιγμές που κινηματογραφούσε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο - Δείτε τι τράβηξε με την κάμερά του