Πλώρη για το Champions League βάζει η Τσέλσι, η οποία πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.
Έτσι οι «μπλε» ανέβηκαν στους 52 βαθμούς και την τέταρτη θέση του πίνακα, προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου παραμένει χαμηλά έχοντας μόλις 34 πόντους στο… σακούλι της.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με την Τσέλσι να έχει μια… ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι πιο απειλητική όταν έφτανε μπροστά από την εστία της Τότεναμ. Όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτo, oι παίκτες του Έντσο Μαρέσκα ευτύχισαν να προηγηθούν με δράση τον Έντσο Φερνάντες στο 50ο λεπτό της συνάντησης. Τα «σπιριούνια» προσπάθησαν να βρουν το γκολ ισοφάρισης, πιέζοντας στα τελευταία λεπτά, όμως δεν το κατάφεραν και έτσι η Τσέλσι πήρε το μεγάλο «τρίποντο» με το 1-0.
Πτώση στην κατάταξη του τένις σημείωσαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, κατά επτά και μία θέση αντίστοιχα. Ο Σίνερ Νο1 στους άνδρες και η Σαμπαλένκα στις γυναίκες.