Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Έφυγα με πολύ άσχημο τρόπο από την ΕΡΤ»
Ο Αλέξανδρος Αντώνόπουλος αλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος την Πέμπτη 3/4.
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ την Πέμπτη 3 Απριλίου μίλησε για τη συνεργασία του με την κρατική τηλεόραση, η οποία δεν είχε αίσια κατάληξη.
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν ξαναπάτησα στην ΕΡΤ μετά τα 17 χρόνια γιατί έφυγα με πολύ άσχημο τρόπο»
«Δύο φορές έχω πάθει ένα τέτοιο πολύ άσχημο χουνέρι. Υποτίθεται ήμουν πολύ καλός και κάποιος διευθυντής μου είπε θα σου δώσω να παρουσιάζεις μια δική σου εκπομπή που λεγόταν «Η ζωή στην Ελλάδα». Έφυγα από το δελτίο ειδήσεων τα δύο τελευταία χρόνια και παρουσίαζα την εκπομπή, ανήκα όμως στις ειδήσεις», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.
«Κάποια στιγμή ήρθε ένας άλλος διευθυντής και την έκοψε την εκπομπή, αλλά εγώ το έμαθα κυριολεκτικά 5 λεπτά πριν βγω στον αέρα. Ετοιμάστηκα να μπω στο στούντιο και μου λένε είναι η τελευταία εκπομπή γιατί την έκοψε ο διευθυντής.
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Έκανα αγωγή την οποία φυσικά έχασα»
Έτσι έφυγα, έκανα αγωγή την οποία φυσικά έχασα γιατί ήμουν έκτακτος συνεργάτης 17 χρόνια με μπλοκάκι. Δεν την κέρδισα φυσικά, πού να τα βάλεις με το δημόσιο. Και είπα ότι δεν θέλω να ξαναπατήσω στην ΕΡΤ», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.«Δεν ξαναπάτησα στην ΕΡΤ μετά τα 17 χρόνια γιατί έφυγα με πολύ άσχημο τρόπο. Δύο φορές έχω πάθει ένα τέτοιο πολύ άσχημο χουνέρι. Υποτίθεται ήμουν πολύ καλός και κάποιος διευθυντής μου είπε θα σου δώσω να παρουσιάζεις μια δική σου εκπομπή που λεγόταν «Η ζωή στην Ελλάδα».
Έφυγα από το δελτίο ειδήσεων τα δύο τελευταία χρόνια και παρουσίαζα την εκπομπή, ανήκα όμως στις ειδήσεις», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.
- Tρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας στη Ρωσία με drones
- Είναι τα όσπρια το Το πιο υποτιμημένο superfood;
- Τραμπ: Θα «αισθανόταν καλύτερα» αν οι ΗΠΑ είχαν στα χέρια τους το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- Άστατος ο καιρός την Παρασκευή: Πού θα βρέξει
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
- Η Gez Z ανακάλυψε τη λύση για το στρες;
- Η Βρετανία ζει ένα déjà vu – Η κυβέρνηση των Εργατικών μετατρέπεται σε κυβέρνηση των Τόρις
- Ποιά είναι τα δεδομένα των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442