
ΑΕΚ: Μπήκε ο Ρότα, αποφόρτιση ο Κοϊτά
Ο Λάζαρος Ρότα προπονήθηκε κανονικά ενόψει Άρη ενώ αποφόρτιση έκανε ο Κοϊτά που δεν έπαιξε με τον Πανσερραϊκό και παραμένει αμφίβολος.
Με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, η ΑΕΚ ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους «κιτρινόμαυρους» που θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Στην προπόνηση πάντως υπήρξε ένα ευχάριστο καθώς προπονήθηκε κανονικά ο Λάζαρος Ρότα.
Ο Έλληνας μπακ τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και βάζει υποψηφιότητα για εντεκάδα, αντίθετα με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά που έκανε αποφόρτιση και είναι αμφίβολος. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Αργεντινό τεχνικό να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
- Ο Γουίλιαμ έζησε σαν «οργανωμένος» την πρόκριση της Άστον Βίλα στον τελικό του Europa League
- Ηλεία: Εργάτης γης πέθανε από λεπτοσπείρωση
- Γερμανία – Ελλάδα: Το γήπεδο που η Εθνική θα παίξει το σπουδαίο ματς για το Nations League
- Ονοματοδοσία πλατείας με το όνομα σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη
- Ειδικός στο χανταϊό προειδοποιεί: «Άσχημο μικρόβιο – Μπορεί να προκαλέσει πολύ γρήγορη επιδείνωση και θάνατο»
- Χανταϊός: «Δεν υπάρχει φάρμακο, ούτε εμβόλιο» – Τι λέει ο Σύψας


