Η Βιλερμπάν λέει «όχι» στη Μονακό για τη μεταγραφή του Πάρις Λι
«Στοπ» έβαλε η ομάδα της Βιλερμπάν και ο Τόνι Πάρκερ στην επιθυμία της Μονακό που ήθελε πίσω στο ρόστερ της ξανά τον Πάρις Λι και έτσι ο Αμερικανός θα παραμείνει στην Γαλλία.
Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν Τόνι Πάρκερ, έκανε δηλώσεις στην «Le Progress» για το θέμα του Πάρις Λι και τόνισε ότι ο γκαρντ της γαλλικής ομάδας δεν φεύγει από τη Λιόν .
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γάλλος θρύλος του ΝΒΑ ο Λι, που είχε αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό, πριν λίγα χρόνια, θα «δέσει» στη Βιλερμπάν έως και το 2027 τότε που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.
«Άκυρο» προς το παρόν…
Η ομάδα της Μονακό επιθυμούσε όσο τίποτα την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ έπειτα από δύο χρόνια απουσίας του και αρκετών προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν στην back court, κάτι το οποίο δεν θα συμβεί τουλάχιστον…μέχρι νεοτέρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρόνος παίκτης της γαλλικής ομάδας σημείωσε την περσινή σεζόν στην Euroleague 11.5 πόντους, 5.5 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα κατά
μέσο όρο.
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα πάνω από 100.000 νοικοκυριά στο Κίεβο – Νέες ρωσικές επιθέσεις
- Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το ταξίδι – Ο Αμερικανός ποιητής της μόδας Ralph Lauren δείχνει τον δρόμο
- Δρομολογείται η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας Παρηγορήτισσας, στην Άρτα
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ελαφόνησος: Τρομακτικό βίντεο – Θαλαμηγός διαλύθηκε πέφτοντας σε βράχια
- Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να κάνουν στην άκρη όλους τους ξεπουλημένους




