Παραμένει στην Βιλερμπάν ο Νάντο Ντε Κολό, μετά από κοινή απόφαση και του Γάλλου πλέι μέικερ και του γαλλικού συλλόγου. Η ASVEL ανακοίνωσε την παραμονή του 37χρονου γκαρντ, ο οποίος φορά τη φανέλα της από το 2022.
Το καλοκαίρι που διανύουμε υπήρχε μια φήμη πως θα επιστρέψει στην Βαλένθια και το ισπανικό πρωτάθλημα, όμως ο ίδιος ο Ντε Κολό δεν έδειξε διατεθειμένος να φύγει από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Λυών.
Φέτος, ο Ντε Κολό είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα μέτρησε αντίστοιχα 12,2 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.
Ενόψει του αγώνα του Champions League, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ζοσέ Μουρίνιο «κάρφωσε» με δηλώσεις του τον Αλβάρο Αρμπελόα, χωρίς να τον κατονομάσει. Τι απάντησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.