
Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ στις εκλογές που έγιναν σήμερα (15/9).
Ο Βαγγέλης Λιόλιος διατήρησε την θέση του στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας, καθώς επανεξελέγη στις εκλογές της ΕΟΚ που έγιναν σήμερα (15/9) στα γραφεία της.
Επίσης ο Λιόλιος διατήρησε και τη θέση του εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία το απόγευμα της Κυριακής.
Η επικράτηση ήταν συντριπτική καθώς ο Πρόεδρος της ΕΟΚ έλαβε το 77% των ψήφων, ενώ ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου.
Ο μοναδικός εκπρόσωπος του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» που εξελέγη στο Δ.Σ είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, που θα είναι μεταξύ των 16 ατόμων του συμβουλίου.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 565 ψήφους, έναντι 172 του Παναγιώτη Φασούλα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 77-23%.
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]



