
A Bola: «Νέα συνάντηση της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη»
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, με τα πορτογαλικά μέσα να τονίζουν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού
Τα χρονικά περιθώρια για απόκτηση ενός επιθετικού για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στενεύουν, αλλά ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει ο πρώτος στόχος.
Συνεχίζεται η συζήτηση για τη μετακίνηση του Ιωαννίδη
Μετά το οριστικό «ναυάγιο» της περίπτωσης του Βίτορ Ροκέ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα παραχωρηθεί στην Μπέτις ως δανεικός, τα «λιοντάρια» θα κάνουν ακόμα μια προσπάθεια για τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού.
Θα επιδιώξει νέα συνάντηση
Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της «A Bola», η διοίκηση της Σπόρτινγκ θα επιδιώξει νέα συνάντηση με τον Παναθηναϊκό έως το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να τον πείσει να της παραχωρήσει τον Ιωαννίδη.
Παράλληλα, η ομάδα της Λισαβόνας εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του φορ καθώς μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία, θα πρέπει να έχει καλυφθεί η θέση στη γραμμή κρούσης.
- Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Κρητηνίας – Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό
- Καμπανάκι Κομισιόν για την απασχόληση: Κινδυνεύουν 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας
- Πρώτος στο μίτινγκ «Paavo Nurmi» ο Εμμανουήλ Καραλής – Filothei Women Gala: Ανεβαίνει η Στεφανίδη
- Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επέστρεψε στα καθήκοντά του σε τέλεια υγεία
- Μπεκάλι: «Στα 5 εκατ. ευρώ η τιμή του Ταρνοβάνου»
- Μυτιλήνη: Τραυματίστηκε καβοδέτης κατά την προσπάθεια απόπλου του «Νήσος Ρόδος»




