Ατρόμητος – Άρης 1-1: «Χ»ωρίς νικητή στο Περιστέρι
Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι για την πρεμιέρα της Super League.
Κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος στο Περιστέρι! Σε ένα ματς που αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, Ατρόμητος και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην πρεμιέρα της Super League.
Πώς ξεκίνησαν
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον Κοσέλεφ στην εστία και τους Αθανασίου, Μπρόρσον, Μανσούρ και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Ο Έντερ με τον Ουεντραόγκο ήταν στη μεσαία γραμμή έχοντας τον Μπάκου και τον Ουάρντα στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ ο Καρλίτος με τον Φαν Βέερτ ξεκίνησαν στην κορυφή.
Από την άλλη, ο Άρης είχε τον Κουέστα στο τέρμα και τους Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ και Μάγιο στην τετράδα της άμυνας. Ο Μοντόγια ήταν δίπλα στον Μόντσου στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρθία μπροστά τους, οι Φετφατζίδης, Σαβέριο στα άκρα και ο Μορόν στην κορυφή.
Κλειστό ματς, λίγες ευκαιρίες
Αναγνωριστικό ήταν το ματς στο ξεκίνημα, με τον Ατρόμητο να φτάνει πρώτος στο γκολ όταν στο 11’ ο Ουάρντα βρήκε με τρομερή κάθετη τον Μπακού, αλλά εκείνος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουέστα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και έφταναν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί τα χαλούσαν.
Ο Μορόν στο 27’ απείλησε σε φάση διαρκείας για τον Άρη ενώ στο 36’ ο Ουάρντα έκανε το σουτ σε αντεπίθεση και είδε τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα. Στο 44’ ο Μορόν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Μπρόρσον και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
Από μία γκάφα οι δύο τερματοφύλακες
Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχε τη μεγάλη φάση. Ένα σουτ του Φαν Βέερτ στο 47 δεν απείλησε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο. Στο 64′ ο Ουάρντα έκανε ωραία κίνηση και σουτ που κόντραρε και σταμάτησε στον Κουέστα, με τον Άρη να ανοίγει το σκορ δύο λεπτά μετά με απίθανο τρόπο.
Ο Μάγιο έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Κοσέλεφ έδιωξε πάνω στον Μπρόρσον που άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Έξι λεπτά μετά όμως ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουέστα έπεσε πάνω στον Μίχορλ και ο Ουάρντα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-1 στο 74′. Γκαρθία και Ζαμόρα είχαν δύο καλές στιγμές για τον Άρη στα τελευταία λεπτά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90’+5′ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος (56′ Μαχόρλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ.
ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν (75′ Zαμόρα).
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
- Νίκολιτς: «Υποχρέωση μας να νικήσουμε τον Βόλο – Πανέτοιμοι για το Conference League»
- Ποια είναι η Σιλβάνα Αρμάνι; Πρώην μοντέλο, τηλεφωνήτρια και τώρα στο τιμόνι της διαδοχής του οίκου Armani
- Οτσαλάν: Νέο μήνυμα – Πιστεύει στο «ξεκίνημα μιας νέας πολιτικής εποχής» στην Τουρκία
- Γκεοργκίεφ για την κλήρωση της ΑΕΚ με Τσέλιε: «Καλή ευκαιρία για να πάρουμε ρεβάνς»