Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ψυχικού έπειτα από ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 08.30 το πρωί όταν το αυτοκίνητο, μάρκας BMW, βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου.
Τότε άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ. Από τους πυροβολισμούς, ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Ήδη το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ εντοπίστηκαν επί τόπου οχτώ κάλυκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι μηχανικός στο επάγγελμα και συνέταιρος σε τεχνική εταιρεία, ενώ το συμβάν φαίνεται να έγινε έξω από τα γραφεία της εταιρείας του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Για το συμβάν, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «Πριν από λίγο εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου του στο Ψυχικό, θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας από πυροβόλο όπλο.» Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.