Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ.
Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ να μην σκόραρε στην πρεμιέρα του Copa America 2024, στη νίκη της Αργεντινής επί του Καναδά με 2-0, όμως κατέρριψε δύο ακόμα ρεκόρ.
Ο 36χρονος άσος της Ίντερ Μαιάμι έγινε ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στη διοργάνωση φτάνοντας τις 35 και αφήνοντας πίσω του με 34 τον Σέρχιο Λίβινγκστοουν, άλλοτε τερματοφύλακα της Χιλής.
Lionel Messi has set the record for the most appearances in the history of the CONMEBOL Copa América™️, with 35 matches ⭐️ pic.twitter.com/VG5yuGTjB0
— CONMEBOL Copa América™️ ENG (@copaamerica_ENG) June 21, 2024
Παράλληλα, ο «Λέο» έγινε ο πρώτος Αργεντινός που συμμετέχει σε επτά Copa America. Σε αυτά έχει 13 γκολ και 18 ασίστ και χρειάζεται άλλα τέσσερα γκολ για να γίνει κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος φέρεται όμως διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ.
Στο +4 από τον 13ο Πανσερραϊκό και στο +5 από την 14η ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του κόντρα στα «λιοντάρια» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League.