Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Αργεντινής ο Έσε
Ο Σαντιάγκο Έσε συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, καθώς αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο της ομάδας της Αργεντινής κάτω των 23 ετών.
Συνεχίζει να καταγράφει 90λεπτα ο Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση της εθνικής Αργεντινής κάτω των 23 ετών.
Ο Έσε μετά το τλευταίο παιχνίδι που μπήκε αλλαγή, τώρα αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση, το φιλικό παιχνίδι με την Παραγουάη (μετά από εκείνο στις 8 Ιουνίου) ο 22χρονος χαφ έπαιξε και στα 90 λεπτά, με την «αλμπισελέστε» να επικρατεί με 2-0 της αντιπάλου της, με δύο γκολ του Σιμεόνε (35’, 54’).
Τα επόμενα παιχνίδια
Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο του Χαβιέ Μασεράνο, θα δώσει ακόμα δύο φιλικά μέσα στον Ιούλιο.
Αντίπαλοι του θα είναι το Ρουέν και η Γουινέα, ενώ οι αναμετρήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Κ23 της Αργεντινής ξεκινούν στις 24 Ιουλίου.
- Άρης Betsson – Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-96: Νέα βαριά ήττα – Τι έκανε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί
- Βήμα-Βήμα η διαδικασία αιτήσεων για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ
- Ολυμπιακός: Δεύτερη μεγαλύτερη εκτός έδρας νικη το +38


