Ο Σέρχιο Πέρες θα συνεχίσει να «τρέχει» με τα χρώματα της Red Bull μέχρι το 2026, καθώς υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (4/6) οι πρωταθλητές της Formula 1.
Ο 34χρονος Μεξικανός, τερμάτισε δεύτερος στη γενική κατάταξη την περασμένη σεζόν μετά τον (τρεις φορές σερί παγκόσμιο πρωταθλητή κι ομόσταυλό) του Μαξ Φερστάπεν, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.
Την εφετινή σεζόν είναι στην 5η θέση της κατάταξης των οδηγών μετά από 8 αγώνες.
Η Red Bull Racing τηρεί πλήθος από εμπορικές συμφωνίες με χορηγούς, κυρίως από την αμερικανική ήπειρο, που συνδέονται άμεσα με τον Μεξικανό οδηγό – εκπρόσωπο του αμερικανικού ισπανόφωνου κόσμου στη F1 και αυτό έπαιξε ρόλο στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
¡Vamos Checo! 🇲🇽
We are pleased to announce @SChecoPerez has signed a two-year extension to his existing contract ✍️
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.