Τρίτο συνεχόμενο Final Four για τον Ολυμπιακό
Το έκανε ξανά ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Και τώρα κάτι χρωστάει στην Ρεάλ.
Ολυμπιακός ξανά στο final four. Για πρώτη φορά στην ιστορία του τρεις φορές στη σειρά. Μετά το Βελιγράδι και το Κάουνας λοιπόν πάει και Βερολίνο και μάλιστα με παρέα τον Παναθηναϊκό όπως το 2009: Βέβαια τότε οι δύο ομάδες μας ήταν αντίπαλες στον ημιτελικό.
Τώρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Ρέαλ και ο Παναθηναϊκός με τη Φενερμπαχτσέ.
Δεν είχε γίνει ξανά ως απόψε να σπάσει η έδρα σε game 5. Συνέβη δύο φορές: Μια στο Πριγκιπάτο με τον Νικ Καλάθη να καθαρίζει τη Μονακό και το έκανε ξανά λίγο μετά η Ολυμπιακάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μέσα στη Βαρκελώνη. Μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα που είχε δύο ήττες όλες και όλες σε ολόκληρη την EuroLeague μέχρι τα playoffs. Και έχασε δύο φορές από τον Ολυμπιακό.
Το άξιζαν και το πήραν οι Ερυθρόλευκοι. Και πάνε πλέον στο Βερολίνο να πάρουν ότι τους στέρησε η τύχη πέρσι στο φινάλε με τη Ρεάλ. Κάτι χρωστάνε στους Μαδριλένους. Και όσο για τον Παναθηναϊκό; Τελευταία φορά που ήταν μαζί σε final four δεν έπαιξαν αντίπαλοι στον ημιτελικό. Ήταν το 2012, τότε που ο Ολυμπιακός στην Πόλη του πήρε το πιο μάγκικο ευρωπαϊκό στην ιστορία της EuroLeague.
- «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ρέιντζερς για τον Πενράις»
- Έρχεται η πρώτη υπερπανσέληνος του 2026 – Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι του Λύκου»
- Νέα Πειραματικά σχολεία… κι όπου βγει: Νησίδες αριστείας ή πειραματισμοί εις βάρος των παιδιών;
- Μαρκόπουλο: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 23χρονο
- «Τέλος το Κόπα Άφρικα για τον Ντέσερς, λόγω τραυματισμού»
- Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2026, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά


