Σέλτικς και Θάντερ έκαναν περίπατο και το 1-0 στις σειρές
Πήραν προβάδισμα οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και οι Μπόστον Σέλτικς, έναντι των Μάβερικς και των Καβαλίερς.
Πραγματοποιώντας πολύ μεγάλη εμφάνιση η Οκλαχόμα νίκησε με 117-95 το Ντάλας κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι Θάντερ έδειξαν με το καλημέρα ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Περιόρισαν Ντόνσιτς και Ίρβινγκ και σημείωσαν μία πολύ εύκολη νίκη.
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές και ακολούθησαν οι Τσετ Χόλμγκρεν με 19 πόντους και Τζαλίν Γουίλιαμς 18 πόντους.
Για τους Μάβερικς, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 20 πόντους, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς σημείωσε 19 πόντους.
Η Βοστώνη ήταν καταιγιστική στο Game 1 του δεύτερου γύρου. Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση οι «Κέλτες» επικράτησαν με 120-95 των Καβαλίερς και πήραν προβάδισμα στη σειρά.
Ο Τζέιλεν Μπράουν με 32 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ με 25 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.
Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 33 πόντους και ο Ιβάν Μόμπλι με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.
- Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 2-3: «Ζωντανές» για Ευρώπη, με γκολ στο 85′ οι «Μέλισσες»!
- Πληθωρισμός: Τι λέει ο Τραμπ και τι πληρώνουν οι πολίτες
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του! (vid)
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»

