Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλινό bazaar για τα αδεσποτάκια

Πασχαλινό bazaar για τα αδεσποτάκια

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 20-21 Απριλίου, παίρνουμε τον σκύλο μας και πηγαίνουμε στον πολυχώρο ΣΠΟΤΙΝΙΚ που βρίσκεται στο Μεταξουργείο. Για να στηρίξουμε τα αδεσποτάκια

Τα αδεσποτάκια έχουν την ανάγκη μας, και αυτό το Σαββατοκύριακο μάς δίνεται η δυνατότητα να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr διοργανώνουν το πασχαλινό bazaar στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, που βρίσκεται στην Πλατεία Αυδή – Mεταξουργείο και συγκεκριμένα στην Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου.

Οι εθελοντές θα μάς περιμένουν από τις 10:00 έως 22:00, και μάς έχουν ετοιμάσει ευχάριστες εκπλήξεις.
Είναι μια ευκαιρία να διαλέξουμε τα πασχαλινά μας δώρα και, παράλληλα, να κάνουμε «δώρο» στα αδεσποτάκια, που τόσο έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή μας.

Αποστολή των εθελοντών του Stray.Gr είναι η περίθαλψη, προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Στο πασχαλινό bazzar του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr οι εθελοντές ενημερώνουν ότι θα βρούμε:
• Πασχαλινές λαμπάδες που δεν καίνε τα μαλλιά του μπροστινού και μεταφέρουν το Άγιο Φως με επιτυχία 100% μέχρι την πόρτα σας. Είναι φτιαγμένες από εμάς με πολλή αγάπη.
• Ασημένια κοσμήματα με γάτες- σκύλους – κόκκαλα – ψαροκόκκαλα – πατούσες και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού μας, φτιαγμένα ειδικά για εμάς.
• Είδη για τον σκύλο και τη γάτα σας
• Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη.
• Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, διότι το πνεύμα είναι το ήμισυ του παντός.
• Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr: t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, θερμός και τσάντες.

Επίσης, στον χώρο θα υπάρχει μπουφές. Έτσι, μετά τις αγορές μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι ή το αναψυκτικό μας και να γευτούμε λαχταριστά σπιτικά φαγητά. Μαγειρευμένα από τα χεράκια των εθελοντών, αλλά και των μαμάδων τους.
Κι αν δεν είμαστε του καφέ ή του αναψυκτικού, αλλά προτιμούμε κρασάκι και τσιπουράκι με μεζέ, οι εθελοντές έχουν φροντίσει και για αυτό.

«Μπορείτε να τα απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπιστρό – καφενείου μας, στην όμορφη πλατεία Αυδή. Ελάτε με τον σκύλο σας μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα», προτρέπουν οι εθελοντές του Stray.Gr.

Διευκρινίζουν ότι από τα bazaar που διοργανώνουν, προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου τους. Καθώς δεν λαμβάνουν καμία οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Το αξιέπαινο έργο των εθελοντών

«Όλοι οι εθελοντές είμαστε ακτιβιστές φιλόζωοι. Δεν έχουμε καταφύγιο, ούτε δικό μας κτηνιατρείο. Τα ζώα που περιθάλπουμε, από όλη την Ελλάδα, φιλοξενούνται στα σπίτια των μελών και των εθελοντών μας. Αλλά και σε ιδιωτικές πανσιόν επί πληρωμή – σε ειδικές περιπτώσεις», επισημαίνει η εθελόντρια, Σοφία Τζoνίκη.

Η εθελόντρια του Stray.Gr,, Σοφία Τζoνίκη

Αποστολή τους είναι, όπως αναφέρει η κα Τζονίκη, η περίθαλψη, προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Δηλαδή, η διάσωση, περισυλλογή, στείρωση, ο εμβολιασμός και η εν γένει κτηνιατρική περίθαλψη των άρρωστων ή τραυματισμένων ζώων. Αλλά και η υιοθεσία των ζώων από κατάλληλες οικογένειες ή η επανένταξή τους στους χώρους περισυλλογής τους – αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτή η υιοθεσία. Η επίβλεψη και η φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Επίσης, σύμφωνα με την κα Τζονίκη, προσφέρουν βοήθεια, ενημέρωση και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, προάγουν τη φιλοζωία, ιδιαίτερα της υπεύθυνης υιοθεσίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@stray.gr και 6972.999.295 (Ιωάννα Χανδρίδη).

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024