Άξια η εργολαβία του κ. Βορίδη να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα, σχολιάζουν πηγές ΣΥΡΙΖΑ
Ασκούν δριμεία επίθεση κατά του υπερπουργού
Αφού ο κ. Βορίδης θεώρησε «μικρά παράπονα» των πολιτών την αγανάκτηση τους για την ακρίβεια, τα Τέμπη και άλλα «ήσσονος σημασίας» για τον ίδιο, έφτασε στο σημείο να εξομοιώσει την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, με … τις τρομοκρατικές επιθέσεις!
Αυτό αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που ασκούν δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Μάκη Βορίδη.
Αναφέρουν ότι αρνούμενος πεισματικά να χρησιμοποιήσει τον όρο γυναικοκτονία, ο αναβαθμισμένος πλέον στο στενό επιτελείο Μαξίμου υπερυπουργός, δήλωσε με τον γνωστό του στόμφο, ότι «δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχει ανθρωποκτονία. Να θυμίσω βαριές και πολύ μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε σημεία που φυλάσσονται πολύ».
Και καταλήγουν οι ίδιες πηγές: Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης.
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια

