Απίστευτο συμβάν: Άγριος καβγάς Καλάθη – Καμπάτσο και… πυροσβέστης Χεζόνια (vid)
«Θερμό επεισόδιο» έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague ανάμεσα σε Καλάθη και Καμπάτσο!
Νικ Καλάθης και Φακούντο Καμπάτσο είχαν επαφή σε αιφνιδιασμό της Φενέρμπαχτσε, με τον Αργεντίνο να ανοίγει διάλογο με… γαλλικά με τον Έλληνα πόιντ γκαρντ στη Μαδρίτη και να προκαλείται ένα απίστευτο συμβάν.
Οι δύο κορυφαίοι γκαρντ ήρθαν στα χέρια και παράλιγο να χοντρύνει πολύ η κατάσταση, όμως αυτός που έδωσε τη λύση στη… φωτιά που πήγε να ανάψει σαν άλλος πυροσβέστης ήταν ο Μάριο Χεζόνια.
Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε γρήγορα στη μέση, με τους δύο βετεράνους να δίνουν τέλος στο επεισόδιο και τους διαιτητές να μοιράζουν από ένα αντιαθλητικό φάουλ στους πρωταγωνιστές.
Δείτε τι συνέβη:
MADRID’DE ORTAM GERİLDİ 👀
Facundo Campazzo ile Nick Calathes arasında gerginlik yaşandı.
2 oyuncuya da sportmenlik dışı faul çalındı.
— Euroleague Time (@euroleague_time) March 7, 2024
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ
- Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον ανιψιό και τον φίλο του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναπαράστασης
- OpenAI: O Μίκυ Μάους πάει… ChatGPT – Η επένδυση της Disney στις νέες τεχνολογίες
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά…
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη




