Κόντρα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αίγυπτο λόγω Σαλάχ
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αίγυπτο για τη συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ σε φιλικό τουρνουά.
Ξεκάθαρη κόντρα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, μετά την απόρριψη του αιτήματος των «κόκκινων» για «προστασία» του παίκτη από το τουρνουά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μπορεί ο Σαλάχ να βρίσκεται εκτός για τη Λίβερπουλ και να μην έχει αγωνιστεί, αφότου έφυγε για το Κόπα Άφρικα, όμως η επιστροφή του έχει δρομολογηθεί και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη Κυριακή.
Επειδή όμως η περίπτωσή του χρειάζεται προσοχή, η Λίβερπουλ έστειλε αίτημα στην Αίγυπτο, προκειμένου ο Σαλάχ να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της χώρας του, κατά τη διάρκεια της διακοπής της Premier League.
Η Αίγυπτος θα συμμετάσχει σε ένα φιλικό τουρνουά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, απέναντι σε Τυνησία, Κροατία και Νέα Ζηλανδία, και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να μην πάει ο ποδοσφαιριστής της εκεί, ώστε να έχει χρόνο να είναι προετοιμαστεί για το φινάλε της σεζόν.
Η επίσημη θέση της Αιγύπτου:
«Έχουμε ήδη λάβει μια επιστολή από τη Λίβερπουλ για την εξαίρεση του Μοχάμεντ Σαλάχ από το επερχόμενο τουρνουά λόγω του τραυματισμού του. Εμείς όμως έχουμε συμπεριλάβει το όνομα του Μοχάμεντ Σαλάχ ανάμεσα στους παίκτες που ζητάμε να παίξουν.
Είναι δικαίωμά μας να συμπεριλάβουμε οποιονδήποτε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αρκεί να είναι στη στιγμή της ατζέντας μας, και το θέμα της συμπερίληψης ή όχι είναι στα χέρια του τεχνικού επιτελείου της εθνικής ομάδας, με επικεφαλής τον Χοσάμ Χασάν. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αποφασίσουμε για το εάν ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παίξει!»
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!


