Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός Spice Girl - Ο άδειος τραπεζικός λογαριασμός και τα ψώνια στα κρυφά

Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός Spice Girl – Ο άδειος τραπεζικός λογαριασμός και τα ψώνια στα κρυφά

Η Mel B από τις Spice Girls άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που έζησε μετά τον χωρισμό από τον βίαιο σύντροφό της.

Το είδωλο της ποπ Mel B από το θρυλικό συγκρότημα Spice Girls μίλησε για το δύσκολο νέο ξεκίνημά της από το μηδέν μετά τον χωρισμό από τον βίαιο πρώην σύντροφό της.

Το πρώην Spice Girl αποκάλυψε ότι μοιραζόταν ένα κρεβάτι με τα τρία παιδιά της και ψώνιζε από οικονομικά καταστήματα όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον δεκαετή γάμο της με τον Stephen Belafonte.

Οι άνθρωποι θα υποθέσουν ‘είναι πλούσια, είναι Spice Girl’

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 και χώρισε μετά από δέκα χρόνια, το 2017, έχοντας αποκτήσει τη 12χρονη κόρη Madison.

Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει επίσης την 25χρονη Phoenix με τον πρώην σύζυγό της Jimmy Gulzar, και τη 16χρονη Angel με τον πρώην σύντροφό της Eddie Murphy.

H Mel B έχει κατηγορήσει τον Stephen Belafonte για σωματική, συναισθηματική και οικονομική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια. Ισχυρισμοί που ο Stephen Belafonte αρνείται κατηγορηματικά.

Μετά το διαζύγιό τους το 2018, η Mel B επέστρεψε στη γενέτειρά της, το Leeds, και μετακόμισε στο bungalow της μητέρας της με τα παιδιά της και τώρα μιλάει ανοιχτά για όσα αντιμετώπισε.

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό»

«Οι άνθρωποι θα υποθέσουν ‘είναι πλούσια, είναι Spice Girl’. Αλλά έφτασα από τις εμφανίσεις στο Wembleyμε τα Spice Girls, στο να στριμωχτώ με τη μητέρα μου και τα παιδιά να κοιμούνται στο κρεβάτι μαζί μου» αποκάλυψε στη Mirror.

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό στα 40 μου μετά από μια επιτυχημένη καριέρα, αλλά δεν είχα πού αλλού να πάω» παραδέχεται η Mel B.

Συνέχισε λέγοντας ότι αναγκάστηκε να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το διαζύγιο και τη μάχη της επιμέλειας, που την άφησαν με 700 λίρες στην τράπεζα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες για το πώς έπρεπε να περικόψει τις δαπάνες της, ψωνίζοντας στα κρυφά από οικονομικά καταστήματα, παρά το γεγονός ότι συγκέντρωσε μια περιουσία 38,3 εκατομμυρίων λιρών.

«Στο Λος Άντζελες δεν είχα αγοράσει γάλα εδώ και χρόνια, αλλά στο σπίτι αγόραζα χύμα από την Costco και ασχολήθηκα πραγματικά με τα ψώνια από το Aldi και το Lidl» εξομολογήθηκε η Mel B.

Οι άνθρωποι, όπως σημείωσε, δεν την καταλάβαιναν στο τοπικό σούπερ μάρκετ επειδή ήταν η περίοδος του Covid και φορούσε τη μάσκα της.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024