Βαγγέλης Φελλάς: «Σπουδαίος άνθρωπος ο Γιώργος Μπαρτζώκας»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε στον φίλο της ομάδας, Βαγγέλη, την κατάκτηση του τροπαίου, με τον τελευταίο να σχολιάζει το γεγονός σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού μίλησε για το ματς, αφιέρωσε το τρόπαιο μεταξύ άλλων και στον φίλο της ομάδας, Βαγγέλη.
«Αφιερώνω το τρόπαιο στον αγαπημένο μας φίλο Βαγγέλη, που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και δίνει καθημερινή μάχη. Μία μάχη πολύ σημαντικότερη από αυτές που εμείς δίνουμε στο γήπεδο. Υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις.
Ο Βαγγέλης, λοιπόν, είναι ο… Βαγγέλης Φελλάς, ο οποίος εκτός από πιστός φίλαθλος των Πειραιωτών στο παρελθόν έχει παίξει και μπάσκετ στον Πανερυθραϊκό και φυσικά δεν έχει παραλείψει να κοντράρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο… σκάκι.
Μεγάλος μαχητής και το κυριότερο αισιόδοξος άνθρωπος ο Βαγγέλης μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο, για τον καλό του φίλο, Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Χρήστο Μπαφέ, φυσικά για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.
«Μου έστειλε μήνυμα ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού και γράφει πως δεν θα τον πείραζε να χάσει η ομάδα του και το πρωτάθλημα για να είμαι εγώ ακόμη πιο χαρούμενος» είπε ο Βαγγέλης Φελλάς τονίζοντας με νόημα: «Αυτός είναι ο αθλητισμός!!!», ενώ χαρακτήρισε τον κόουτς Μπαρτζώκα «σπουδαίο άνθρωπο».
- Ηράκλειο: Έλαβε προθεσμία ο 30χρονος για τον τραυματισμό της συζύγου του – Κρίσιμη η μαρτυρία των παιδιών
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- «Στη ζωή πρέπει να μπορείς να κάνεις πλάκα»: Rosalía, Calvin Klein, Euphoria και πιλάτες
- Smartphones: Στα σκαριά η οθόνη του μέλλοντος – Η φημολογία για την πρώτη συσκευή που θα τη χρησιμοποιήσει
- Από την αποδοτικότητα στην αξία: Γιατί το μοντέλο «άνθρωπος x μηχανή» αλλάζει την εργασία
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες



