Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: «Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα» λέει το ομόφυλο ζευγάρι που έχει τρία παιδιά

Νέα Σμύρνη: «Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα» λέει το ομόφυλο ζευγάρι που έχει τρία παιδιά

Ο νέος νόμος σημαίνει ότι ο 52χρονος αλλεργιολόγος δεν θα ανησυχεί πια για την τύχη του γιου του εάν ο ίδιος πεθάνει πριν από τον σύντροφό του

Το ομόφυλο ζευγάρι στη Νέα Σμύρνη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καθώς η αναγγελία του γάμου τους ήταν η πρώτη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου έχει ήδη τρία παιδιά, ενώ η κοινή τους ζωή μετρά περισσότερα από 20 χρόνια.

«Τα κοστούμια και οι βέρες μας είναι ήδη έτοιμα, ίσως είμαστε οι πρώτοι που θα παντρευτούμε», λέει ο Σταύρος Γαβριλιάδης

Ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έχτισαν μια κοινή ζωή, αγόρασαν σπίτι και έκαναν οικογένεια. Όμως μέχρι χθες δεν μπορούσαν να παντρευτούν ή να αναγνωριστούν και οι δύο ως γονείς των τριών παιδιών τους.

Αυτό άλλαξε χθες, ιστορική ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όταν το Ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε το νομοσχέδιο που επεκτείνει την ισότητα στον γάμο και τα αυτόματα γονικά δικαιώματα σε όλους τους πολίτες της Ελλάδας, οπότε και τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο κ. Γαβριλιάδης δήλωσε ότι «τα κοστούμια και οι βέρες μας είναι ήδη έτοιμα, ίσως είμαστε οι πρώτοι που θα παντρευτούμε».

«Δεν ανησυχούμε πια»

Ο νέος νόμος σημαίνει ότι ο 52χρονος αλλεργιολόγος δεν θα ανησυχεί πια για την τύχη του γιου του εάν ο ίδιος πεθάνει πριν από τον σύντροφό του Δημήτριο Ελευσινιώτη.

Ο Σταύρος Γαβριλιάδης επισημαίνει ακόμη ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του, ενώ μετά τον γάμο το ζευγάρι πρόκειται να υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του.

«Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα. Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί».

Δείτε την αναγγελία για τον γάμο του ζευγαριού, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη:

Η αναγγελία γάμου του Δημήτρη και του Σταύρου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024