Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια αληθινή ιστορία αγάπης: Η στιγμή επανένωσης ηλικιωμένου ζευγαριού μετά από μήνες

Μια αληθινή ιστορία αγάπης: Η στιγμή επανένωσης ηλικιωμένου ζευγαριού μετά από μήνες

Η αγάπη ενός ηλικιωμένου ζευγαριού οδήγησε στην επανένωσή τους και έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε δάκρυα.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη συγκινητική στιγμή που ένας 92χρονος ξέσπασε σε κλάματα όταν συνάντησε ξανά την 89χρονη σύζυγό του μετά από τρεις μήνες.

Στο βίντεο φαίνεται ο Malcom Wareing, 92, να ξεσπά σε κλάματα πριν πει στην 89χρονη σύζυγό του Edna «μου έλειψες». Στη συνέχεια το ηλικιωμένο ζευγάρι μοιράστηκε ένα τρυφερό φιλί.

Ο Malcom είχε παρακαλέσει το προσωπικό του Chapel Lodge Care να του «υποσχεθούν» πως θα έφερναν μαζί την επί 69 χρόνια σύζυγό του.

Άρχισαν τότε να σχεδιάζουν στα κρυφά τη μετακόμιση της Edna στον οίκο ευγηρίας, προσπαθώντας να το κρατήσουν μυστικό.

Στο βίντεο φαίνεται ο Malcom να κάθεται μόνος του στο γηροκομείο με ένα φλιτζάνι τσάι. «Λυπάμαι που σας στεναχωρώ όλους» ακούγεται να λέει επειδή του έλειπε η γυναίκα του.

Ξέσπασαν όλοι σε δάκρυα

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η αγαπημένη του Edna άρχισε να πλησιάζει στο τραπέζι του με το αναπηρικό καροτσάκι, με τον σύζυγό της να ξεσπά σε δάκρυα και εκείνη να τον πλησιάζει για μια μεγάλη αγκαλιά.

«Είναι μια αληθινή ιστορία αγάπης» σχολίασε η υπεύθυνη του οίκου φροντίδας Kathy Crossley. «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι.

Το κανονίσαμε με την οικογένειά του. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να κρατήσω το μυστικό. Ήταν φανταστικό, ήταν τόσο συγκινητικό. Κλαίγαμε όλοι. Κλαίγαμε, απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε».

Στη διάρκεια της συγκινητικής σκηνής, ένας από τους φροντιστές ρώτησε τον Malcolm για το αγαπημένο του τραγούδι. «Θυμάμαι ακόμα το πρώτο τραγούδι που αγόρασα στη γυναίκα μου, το «Here in My Heart» του Al Martino», σημείωσε ο Malcolm.

«Παίξαμε το τραγούδι και κλαίγαμε όλοι πριν καν έρθει» σημείωσε η Kathy Crossley. «Μπορούσαμε απλώς να δούμε την αγάπη και το πόσο του είχε λείψει. Ήταν όμορφα», συμπλήρωσε.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024