Σούπερ Βλάχοβιτς και κορυφή για τη Γιουβέντους! Ο Σέρβος φορ πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους «μπιανκονέρι» σε νίκη με 3-0 επί της Λέτσε εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στέλνοντας την ομάδα του στην πρώτη θέση με +1 από την Ίντερ που έχει όμως ματς λιγότερο.

Για μία ώρα σχεδόν η Λέτσε είχε μπλοκάρει τη Γιούβε, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βλάχοβιτς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε ένα δεκάλεπτο (59′, 68′) και ουσιαστικά καθάρισε το ματς.

Με τα γκολ αυτά ο 23χρονος Σέρβος στράικερ έφτασε τα 11 στο «σκουντέτο» και ανέβηκε στη δεύτερη θέση των σκόρερ, πίσω από τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ (18). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν από το τέλος ο Μπρέμερ.

Οι ενδεκάδες του ματς

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκάλο(66’ Ντόργκου), Μπασιρότο, Πόνγκρασιτς, Γκέντρεϊ, Κάμπα, Ραμαντάνι, Γκονσάλες, Άλμβιστ(72’ Σανσόνε), Ουντίν(66’ Πιερότι), Κρστόβιτς(72’ Πίκολι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο(81’ Άλεξ Σάντρο), Κόστιτς(75’ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Μιρέτι(56’ Γουεά), Λοκατέλι, ΜακΚένι, Γιλντίζ(74’ Μίλικ), Βλάχοβιτς