
Χωρίς Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ
Εκτός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ έμεινε ο Αϊζάια Κάνααν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον Αϊζάια Κάνααν, εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τη 13η αγωνιστική της Basket League.
Ο Έλληνας τεχνικός δίνει ανάσες στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Σημαντική και επιβεβλημένη κίνηση από τον Μπαρτζώκα, καθώς ακολουθεί back to back «διαβολοβδομάδα» με δύο ματς στην Ισπανία για τη Euroleague (Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια).
Ο Αϊζάια Κάνααν έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 ματς στη Stoiximan Basket League και μετράει 22:59 λεπτά ανά παιχνίδι. Ο Αμερικανός σημειώνει 11 πόντους κατά μέσο όρο ανά ματς.
Οι έξι ξένοι που επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις, Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, Φιλίπ Πετρούσεφ και Άλεκ Πίτερς. Θυμίζουμε ότι οι ΜακΚίσίκ και Σίκμα είναι εκτός λίστας του πρωταθλήματος.
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!


