Mονακό: «Τρέχει» να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Λόιντ
Είναι πολύ πιθανό να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.
Η Μονακό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Εuroleague για το 2023, διαλύοντας την Μπαρτσελόνα με σκορ 91-71 εντός έδρας.
Τα καλά νέα όμως συνεχίζονται για τους Μονεγάσκους, αφού όπως ανέφερε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Τζόρνταν Λόιντ επιστρέφει στις προπονήσεις και λογικά από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει κανονικά στην αγωνιστική δράση.
Αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να δώσει το «παρών» στη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί.
Αν και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η πρώτη αναμέτρηση της Μονακό είναι με τη Μακάμπι στις 2/1, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι απέναντι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Εκεί συγκεντρώνονται και οι περισσότερες πιθανότητες για τον Λόιντ.
Θυμίζουμε πως ο «εκρηκτικός» γκαρντ είχε χτυπήσει στις αρχές του Δεκέμβρη, με τις εκτιμήσεις τότε να κάνουν λόγο για απουσία περίπου δύο μηνών. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί φυσικά καθώς αναμένεται να επιστρέψει πολύ πιο σύντομα.
Τα νούμερά του
O γκαρντ των Μονεγάσκων φέτος μέχρι στιγμής έχει μέσο όρο 8.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 9.0 στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ. Είναι για μια ακόμα χρονιά από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της Μονακό. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται να δυναμώσει πολύ την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.
- Συνταγή: Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια
- Συναγερμός σε σχεδόν όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων
- Ιράν: Μαίνεται ο πόλεμος, παρά τα λεγόμενα Τραμπ – Στο στόχαστρο μπαίνουν ενεργειακές υποδομές
- Στην πυρά: Επτά τροφές που καίνε το λίπος
- Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Ο καιρός την 25η Μαρτίου
- Οταν τα γκαράζ μετατρέπονται σε αποθήκες

