Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Νίκι Μινάζ «βάζει τέλος» στη συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ – Τι θα γίνει με το άλμπουμ του

Η Νίκι Μινάζ «βάζει τέλος» στη συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ – Τι θα γίνει με το άλμπουμ του

Η Νίκι Μινάζ μπλόκαρε την κυκλοφορία του κομματιού της με τον Κάνιε Γουέστ, αναβάλλοντας το νέο του άλμπουμ.

Το New Body, το οποίο χρονολογείται από το 2018, αναμενόταν να κυκλοφορήσει την Παρασκευή στο άλμπουμ Vultures του Γουέστ, με τον Γουέστ αντ’ αυτού να προαναγγέλλει το πρώτο του project με παπούτσια «μετά την απελευθέρωση από την Adidas».

Ο Γουέστ επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Vultures, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Ty Dolla $ign, την Παρασκευή. Όμως, λίγο μετά την αναμενόμενη κυκλοφορία, δημοσίευσε ένα μήνυμα προς τη Μινάζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε: «Μπορώ να σου τηλεφωνήσω για την απομάκρυνση του new body στο νέο άλμπουμ».

Μετά την κυκλοφορία του Donda, ο Γουέστ προέβη σε μια σειρά αντισημιτικών δηλώσεων που κατακρίθηκαν ευρέως

«Το hit που χάθηκε»

Η Μινάζ απάντησε σε ένα livestream στο Instagram, λέγοντας: «Όσον αφορά τον Κάνιε: αυτό το τρένο έχει φύγει από το σταθμό, εντάξει; Χωρίς να θέλω να δείξω ασέβεια με κανέναν τρόπο. Μόλις έβγαλα ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ. Γιατί να βγάλω ένα τραγούδι που έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια; Ελάτε τώρα, παιδιά».

Το New Body, μια ωδή στην πλαστική χειρουργική, στην πραγματικότητα χρονολογείται ακόμα νωρίτερα, από το 2018, όταν προοριζόταν για το άλμπουμ Yandhi του Γουέστ που ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ηχογραφήθηκε εκ νέου για το gospel άλμπουμ Jesus Is King του 2019, σύμφωνα με πληροφορίες με πιο πνευματική διάθεση και με νέο στίχο της Μινάζ, αν και αυτή η έκδοση επίσης δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η Μινάζ παραπονέθηκε το 2019 λέγοντας: «Δεν συμφωνούμε σε αυτό». Το τραγούδι φέρεται επίσης να εξετάστηκε για να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ Donda του 2021. Η Μινάζ έχει έκτοτε περιγράψει το τραγούδι ως «το hit που χάθηκε».

Μετά την κυκλοφορία του Donda, ο Γουέστ προέβη σε μια σειρά αντισημιτικών δηλώσεων που κατακρίθηκαν ευρέως. Λίγο αφότου ο Γουέστ εγκωμίασε τον Αδόλφο Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα, ο Τζο Μπάιντεν εξέδωσε μια δήλωση που ανέφερε τα εξής: «Το Ολοκαύτωμα συνέβη. Ο Χίτλερ ήταν μια δαιμονική φιγούρα. Και αντί να του δίνουν βήμα, οι πολιτικοί μας ηγέτες θα έπρεπε να κατακρίνουν και να απορρίπτουν τον αντισημιτισμό όπου κι αν υποκρύπτεται. Η σιωπή είναι συνενοχή».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024