Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκι Μινάζ: Η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί μετάνιωσε για τις πλαστικές επεμβάσεις

Νίκι Μινάζ: Η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί μετάνιωσε για τις πλαστικές επεμβάσεις

Τα βίντεο με την εικόνα της Νίκι Μινάζ και το πόσο έχει αλλάξει μέσα στα τελευταία χρόνια κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Οι αλλαγές τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο της διάσημης τραγουδίστριας Νίκι Μινάζ είναι πλέον εμφανείς και αυτό δεν είναι κάτι που της αρέσει.

Η ίδια μιλώντας στο podcast «Run-Through With Vogue» παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει για την σειρά επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.

«Ήμουν μια χαρά έτσι όπως ήμουν», παραδέχθηκε μεταξύ άλλων η Μινάζ

H τραγουδίστρια δήλωσε ότι: «Σας εγγυώμαι ότι, αν αλλάξετε κάτι στο σώμα σας και κάνετε κάτι χειρουργικό το πιθανότερο είναι μια μέρα να κοιτάξετε πίσω και να πείτε: «Ήμουν μια χαρά έτσι όπως ήμουν» . Αυτό συνέβη σε εμένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω σε κάποιες από τις φωτογραφίες που είδα από τα παλιά ότι δεν μου άρεσα»

Η 40χρονη ράπερ παραδέχεται ότι απέφευγε να κοιτάζει παλιές φωτογραφίες της, γιατί δεν της άρεσε η εμφάνιση της.

Εξομολογήθηκε ότι δεν της άρεσε να είναι αδύνατη, να έχει επίπεδο πισινό, να έχει στήθος που δεν ήταν αρκετά ψηλά και ότι συνολικά ήταν πολλά τα πράγματα που δεν ήθελε να βλέπει.

Σταρ που μετάνιωσαν για τις επεμβάσεις τους

Η Νίκι Μινάζ δεν είναι όμως η μοναδική σταρ που μετάνιωσε που έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνιση της.

Το ίδιο έκανε και η Κάμερον Ντίαζ, η οποία εμφανίστηκε χωρίς καμία ρυτίδα στο πρόσωπο της και αυτό κίνησε υποψίες. Οι «κακές γλώσσες» του Χόλυγουντ άρχισαν να διαδίδουν φήμες ότι η Ντίαζ έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις, αναγκάζοντάς την να μιλήσει ανοιχτά για αυτό.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι επίσης αυτή της Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία αναγκάστηκε να μείνει εγκλωβισμένη σπίτι της για αρκετά χρόνια λόγω των επεμβάσεων που έκανε.

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα», δήλωσε το πρώην μοντέλο.

Ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990. Η Εβαντζελίστα όχι μόνο το μετάνιωσε, αλλά κατέθεσε και μήνυση για τη μεγάλη αλλοίωση που έχει υποστεί το πρόσωπό της.

«Παραμορφώθηκα βάναυσα από μια διαδικασία η οποία έκανε το αντίθετο από ό, τι είχε υποσχεθεί. Αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη, ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση. Έγινα αυτό που τα μέσα περιγράφουν… αγνώριστη», συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ, έχει παραδεχτεί πολλές φορές την εμμονή της να παραμείνει νέα και όμορφη, αλλά και το ότι αυτό την οδήγησε σε μια εικόνα καταστροφική.

Με κάθε τρόπο σε συνεντεύξεις σε ποντκαστ σε ζωντανές μεταδόσεις φροντίζει να υπενθυμίζει πόσο λάθος είναι να το… παρακάνουμε.

«Ευχαριστώ τον Θεό που μπορούν να αφαιρεθούν αλλά νομίζω… νομίζω ότι τα έκανα θάλασσα. Και τώρα ευτυχώς μπορώ να γυρίσω πίσω τον εαυτό μου και τώρα είμαι απλά … μεγαλύτερη», είπε η ηθοποιός.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024