Αποκαλύψεις Μάτιτς για τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ
Αποκαλυπτικός Νεμάνια Μάτιτς σε δηλώσεις του σχετικά με τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τη φοβερή έλλειψη πειθαρχίας στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να ξεσκεπάσει ο Νεμάνια Μάτιτς, τονίζοντας πως εκείνος και ορισμένοι άλλοι εκνευρίζονταν τρομερά απ’ όσα έβλεπαν στο κλαμπ.
«Είχαμε μαζέψει 75.000 λίρες από πρόστιμα» σχολίασε όταν πλέον ανέλαβε δράση αυτός και άλλοι «παλιοί» στην ομάδα μήπως και σταματήσουν όλα αυτά.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Στην Τσέλσι ήμασταν όλοι επαγγελματίες και τηρούσαμε τα πάντα. Στη Γιουνάιτεντ δεν συνέβαινε αυτό. Σχεδόν κάθε μέρα υπήρχαν άτομα που καθυστερούσαν στην προπόνηση. Ο Πογκμπά και ο Σάντσο ήταν σχεδόν πάντοτε καθυστερημένοι.
Κάποια στιγμή οι πιο παλιοί εκνευριστήκαμε και βάλαμε ορισμένους κανονισμούς, τους οποίους κολλήσαμε σε ένα χαρτί στο προπονητικό κέντρο. Είχαμε φτάσει να μαζέψουμε 75.000 λίρες από πρόστιμα»
- H2O Εμπιστευτικό: Το «μαγικό» συστατικό για glow-up, zen και αντιγήρανση
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα




