
«Αυτό το καλοκαίρι», μία χειμωνιάτικη νύχτα από την Έλλη Κοκκίνου
Τι κι αν είναι 25 Νοεμβρίου; Τι κι αν η κακοκαιρία Oliver δείχνει τα δόντια της σφυροκοπώντας με μανία την Ελλάδα; Στο MEGA… είναι πάντα καλοκαίρι.
Αυτό το «καλοκαίρι» τραγουδάει η Έλλη Κόκκινου στο «Σπίτι με το ΜEGA» και φέρνει το καλοκαίρι σε μία άκρως χειμωνιάτικη νύχτα.
Το τραγούδι «Αυτό το καλοκαίρι» κυκλοφόρησε το 2003 και συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο της Έλλης Κόκκινου «Κόκκινo». Έγινε – όπως ήταν λογικό – ένας από τους ύμνους του καλοκαιριού και συντροφεύει τα καλοκαιρινά μας βραδιά έκτοτε.
Μπορεί οι νύχτες με κοκτέιλ στο χέρι υπό τον ήχο του κύματος που σκάει στα βότσαλα να αργεί ακόμη, ωστόσο απόψε μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας κοκτέιλ, να καλέσουμε τους φίλους μας, να καθίσουμε στον καναπέ και να τραγουδήσουμε «Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πιο ωραία» στο «Σπίτι με το MEGA»!
Δείτε το βίντεο
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- Super League 2: Υποβιβάστηκε και τυπικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, σπουδαία νίκη για την Καβάλα
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Tεράστιο θράσος να εμφανίζεται σαν να μην είναι ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης βουτηγμένης στη σαπίλα
- Πυρηνική ενέργεια: Μπορεί να δώσει την οριστική απάντηση στο σοκ της Ευρώπης;
- Αινιγματική η Γκάμπαρντ – Τι πιστεύει πραγματικά η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για το Ιράν;




