Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι: «Η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει τον Μπερνάρντ»
Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λατινοαμερικάνου άσου στην Ατλέτικο Μινέιρο.
Το ενδεχόμενο ο Μπερνάρντ να επιστρέψει ξανά στην Βραζιλία επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ΜΜΕ της χώρας.
Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του συνδέουν ξανά τον Βραζιλιάνο επιθετικό με την Ατλέτικο Μινέιρο, κάνοντας λόγο μάλιστα για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία θα ενεργοποιηθεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται ο Μπερνάρντ για την Ατλέτικο Μινέιρο
Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η μετακίνηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού να γίνει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να το επιτρέψει.
Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μπερνάρντ να παραμείνει κανονικά στους Πράσινους, εξαντλώντας το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Τριφύλλι και το ερχόμενο καλοκαίρι, που θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, να επιστρέψει στη Βραζιλία και να γίνει παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο.
Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2013 ο Μπερνάρ πουλήθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχοντας πρώτα καταγράψει με την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 22 γκολ, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας και ένα Κόπα Λιμπερταδόρες.
- Θλίψη στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βιθέντε Πανιάγκουα
- Ο Μπιτάδος μεγάλος νικητής του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας με ρεκόρ αγώνα – Έγραψε ιστορία η Μαρινάκου
- «Θέλω τα… μισθά μου!»
- Τα δεδομένα στη Euroleague: Πόσες νίκες θέλει για το Top 10 ο Παναθηναϊκός – «Καθαρίζει» με την τετράδα ο Ολυμπιακός (pic)
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε – Οι οπαδοί της Μπιλμπάο κούνησαν λευκές πετσέτες
- Στο χείλος του γκρεμού η Μονακό: Μεγάλες εντάσεις, αποχωρήσεις παικτών και στο… βάθος παραίτηση Σπανούλη
- Αλέκος Βοσνιάδης: Ο «άρχοντας» των ανόδων το έκανε και με την Καλαμάτα
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στην Stoiximan GBL – Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-127x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)








































![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442