Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Παρί πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ γνωρίζοντας ότι είχε κάταγμα»

«Η Παρί πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ γνωρίζοντας ότι είχε κάταγμα»

Η γαλλική ομάδα απέκτησε τον Νεϊμάρ, παρότι γνώριζε ότι είχε κάταγμα στο δεξί πόδι – 100 ματς έχασε σε 6 χρόνια λόγω τραυματισμού ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» αποκάλυψε ότι Νεϊμάρ έφτασε το 2017 στην Παρί Σεν Ζερμέν με κάταγμα στο δεξί του πόδι, τραυματισμός που υπέστη ενώ φορούσε ακόμα τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού εντοπίστηκε κατά τις ιατρικές εξετάσεις του Νεϊμάρ για τη μεταγραφή του στον γαλλικό σύλλογο.

Ήξεραν από την αρχή στη γαλλική ομάδα το πρόβλημα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ

Το ιατρικό επιτελείο της Παρί Σεν Ζερμέν συμβούλεψε τον Βραζιλιάνο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού, όμως τελικά η ομάδα επέλεξε να μην το κάνει εκείνη τη στιγμή, πιστεύοντας ότι το κάταγμα δεν θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Το… πλήρωσε στην πορεία – Εχασε 100 ματς λόγω τραυματισμού

Η απόφαση αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού το 2018 και το 2019, τραυματίστηκε δύο φορές, μένοντας εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες συνολικά και έχασε σημαντικούς αγώνες του Champions League.

Όπως εξηγεί η γαλλική εφημερίδα, εκείνη την εποχή, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήθελε να ανακοινώσει ότι η πιο ακριβή μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα χρειαζόταν χρόνο για να πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης θα έπρεπε να υποβληθεί σε μήνες ανάρρωσης από τον τραυματισμό.

Ο Νεϊμάρ έφτασε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούλιο του 2017, όταν η γαλλική ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα εξαγοράς αξίας 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νεϊμάρ την εξαετία που έμεινε στο Παρίσι αγωνίστηκε σε 173 αναμετρήσεις, έχοντας 118 γκολ και 77 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ απουσίασε λόγω τραυματισμού από 100 παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024