Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρόσεχε το στόμα σου» - Εκτός εαυτού ο Μέσι με τον Ροντρίγκο την ώρα των επεισοδίων στο Μαρακανά

«Πρόσεχε το στόμα σου» – Εκτός εαυτού ο Μέσι με τον Ροντρίγκο την ώρα των επεισοδίων στο Μαρακανά

Ο ηγέτης της Αργεντινής απάντησε σε έντονο ύφος στον Βραζιλιάνο άσο

Οι σκηνές χάους στο Μαρακανά μετά την επίθεση της βραζιλιάνικης αστυνομίας σε οπαδούς της Αργεντινής, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στις δύο χώρες.

Ειδικά στην Αργεντινή, καθώς τα μέσα ενημέρωσης της χώρας κάνουν λόγο για αδιανόητη βιαιότητα από τις αστυνομικές δυνάμεις του Ρίο.

Η πατρίδα του Μέσι είναι «καζάνι που βράζει» μετά τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μια ματιά στον Τύπο είναι αρκετή για να φανερώσει την οργή των Αργεντινών.

Θα πρέπει εδώ βεβαίως να σημειωθεί ότι οι παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους στις εξέδρες του Μαρακανά και επέλεξαν μάλιστα να φύγουν για τα αποδυτήρια σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση της αστυνομίας.

«Είστε δειλοί, δεν έπρεπε να πάτε στα αποδυτήρια»

Κι εδώ ξεκινά μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ροντρίγκο, με τους δύο παίκτες (αλλά και τον Ντε Πολ) να έχουν μια πολύ έντονη συζήτηση, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ροντρίγκο, είπε βαριά κουβέντα στον Μέσι, για την απόφαση των Αργεντινών να πάνε στα αποδυτήρια και αυτή η ατάκα του Βραζιλιάνου άσου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μέσι.

«Είστε δειλοί, δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάτε στα αποδυτήρια. Κακώς φύγατε από το γήπεδο, γιατί δείξατε τέτοια δειλία;» είπε ο Ροντρίγκο στον σούπερ σταρ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Αργεντινής.

Έξω φρενών ο Μέσι – «Πρόσεχε το στόμα σου» είπε στον Ροντρίγκο

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο λόγω των επεισοδίων που είχαν προηγηθεί στις εξέδρες του Μαρακανά και τα όσα άκουσε ο Μέσι από τον Ροντρίγκο, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ηγέτη της Αργεντινής.

«Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, αυτό που είπες είναι απαράδεκτο. Πρόσεχε το στόμα σου, πρόσεχε τι λες» ήταν η απάντηση του Μέσι στον Ροντρίγκο και μάλιστα σε πολύ έντονο ύφος.

Στην διαμάχη πήρε μέρος και ο Ντε Πολ, ενώ κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, καθώς κι άλλοι παίκτες πήγαν στο σημείο του διαξιφισμού των δύο παικτών.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και λίγα λεπτά αργότερα έγινε η σέντρα του αγώνα.

Οι Αργεντίνοι αποθεώνουν τον Μέσι για τη στάση του

Η Αργεντινή πήρε μεγάλη νίκη επί της Βραζιλίας με 1-0 στο Ρίο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Μέσι αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του.

Όχι όμως τόσο για τη νίκη επί των Βραζιλιάνων, αλλά για τη στάση που κράτησε την στιγμή της επίθεσης της βραζιλιάνικης αστυνομίας στους Αργεντινούς φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες του Μαρακανά.

Ο Μέσι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του (όπως και όλοι οι συμπαίκτες του) για να δοθεί τέλος στα επεισόδια και ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να πάει η Εθνική ομάδα της Αργεντινής στα αποδυτήρια.

Ήταν μια κίνηση που έδειχνε ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια ήταν αποφασισμένη ακόμα και να μην κατέβει για να παίξει στο παιχνίδι, αν δεν σταματούσε το σκηνικό χάους στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο Τύπος στην Αργεντινή αποθεώνει τον Μέσι για την στάση του αναφέροντας πως έκανε ότι μπορούσε για να προφυλάξει τους συμπατριώτες του.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι και μετά το παιχνίδι ο Μέσι έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία κατηγόρησε την βραζιλιάνικη αστυνομία για την συμπεριφορά της απέναντι στους φιλάθλους της Αργεντινής.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024