Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παίρνει τον Πάνγκος η Ζαλγκίρις (pic)

Παίρνει τον Πάνγκος η Ζαλγκίρις (pic)

Η λιθουανική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Κέβιν Πάνγκος, που πιέζει για να μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι.

Ο Κέβιν Πάνγκος, βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει τη καριέρα του στη Ζαλγκίρις και να γίνει κάτοικος Κάουνας. Μοναδικό «αγκάθι» στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με την Αρμάνι ως το τέλος της σεζόν.

Εκτός από τον Πάνγκος, η Ζαλγκίρις θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ.

Ο Πάνγκος δεσμεύεται με ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, καθώς τη φετινή σεζόν αμείβεται με περίπου 2 εκατομμύρια. Ωστόσο, η Αρμάνι δεν είναι ευχαριστημένη από την εώς τώρα συνεισφορά του Καναδού, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτή στη διαπραγμάτευση περί λύσης του συμβολαίου του.

Εφόσον μείνει ελεύθερος, ο Πάνγκος θα μπορεί να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις μετά την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η Ζαλγκίρις, εκτός του Πάνγκος, αναμένεται να βγει στην αγορά για έναν ακόμη περιφερειακό, προκειμένου να καλύψει το κενό με την επικείμενη αποχώρηση του Ναζ Μήτρου Λόνγκ για τον Ολυμπιακό.

Ο Κέβιν Πάνγκος μετρά φέτος με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο 7,2 πόντους, 3 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 24:33 συμμετοχής στο παρκέ. Ενας γκαρντ με έφεση στη δημιουργία, που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Μια περίπτωση που καλοβλέπουν στην Ζαλγκίρις, που αναμένεται να κάνει σύντομα την κίνησή της για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024