Η Ελλάδα θα είναι μία εκ των τεσσάρων διοργανωτών που θα φιλοξενήσουν Προολυμπιακό Τουρνουά το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται αναμφίβολα, για μια σημαντική εξέλιξη καθώς η Εθνική θα έχει και την υποστήριξη του κόσμου της για την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι τέσσερις χώρες που αναμένεται να φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 2 έως και τις 7 Ιουλίου του 2024.
Τι αποκαλύπτουν στο εξωτερικό για το Προολυμπιακό τουρνουά στην Ελλάδα
Η επίσημη ανακοίνωση, όπως και η κλήρωση για τα τέσσερα τουρνουά, θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου από τη FIBA, ωστόσο η αποκάλυψη έγινε από έναν εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του παγκοσμίου μπάσκετ Ντονάτας Ουρμπόνας με τουίτ στον επίσημο λογαριασμό του.
Δείτε το δημοσίευμα από το εξωτερικό:
Greece, Spain, Latvia, and Puerto Rico are emerging as the top contenders to host the 2024 FIBA Olympic Qualifying Tournaments, per sources.
Αξίζει να σημειωθεί πως μένει μόνο να επιβεβαιωθεί επίσημα από τη FIBA η διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά από την Ελλάδα, που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να διεκδικήσει τη πρόκριση και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League