Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκέρσον για Σλούκα: «Είδα έναν παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτοπεποίθηση»

Γκέρσον για Σλούκα: «Είδα έναν παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτοπεποίθηση»

Ο Πίνι Γκέρσον σχολίασε την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα στο Game 3 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Game 3 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και είναι πίσω στη σειρά με 2-1, με την ομάδα του λαού να απέχει μόλις μία νίκη από το να στείλει σπίτι τους τους πράσινους. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας επικράτησε με 85-83 και πήρε προβάδισμα, σε ένα παιχνίδι που «εξαφανίστηκε» ο Κώστας Σλούκας λίγες μέρες μετά το ρεκόρ που είχε κάνει με τους 29 πόντους στο Game 2 της σειράς, όπου ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει εύκολα με 95-79.

Έντονη κριτική στον Κώστα Σλούκα από τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού και της Μακάμπι, Πίνι Γκέρσον.

Ο Έλληνας γκαρντ από το ρεκόρ καριέρας πήγε σε νέο ρεκόρ, αλλά αρνητικό, αφού έμεινε στο απόλυτο μηδέν και δεν βοήθησε καθόλου τον Παναθηναϊκό να πάρει το ένα ματς που χρειάζεται για να κάνει το μπρέικ και να επιστρέψει η σειρά στο ΟΑΚΑ.

Ο Σλούκας «εξαφανίστηκε» στο Game 3 και προκάλεσε την αντίδραση του Πίνι Γκέρσον, που σχολίασε την εμφάνιση του Έλληνα γκαρντ, αλλά και τη γενικότερη εικόνα του τη φετινή χρονιά.

Ο Ισραηλινός προπονητής που επί χρόνια ήταν στη Μακάμπι και έχει περάσει από τον Ολυμπιακό μίλησε τόσο για τον Σλούκα όσο και για τον Αταμάν. Ο Γκέρσον μίλησε για τη σειρά των playoffs της Euroleague μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Παναθηναϊκού και έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό του Παναθηναϊκού. τονίζοντας ότι «είδε έναν παίκτη να παίρνει 3.5 εκατ. ευρώ και να παίζει χωρίς αυτοπεποίθηση.

Η… ιδιαίτερη δήλωση για Σλούκα

«Έχασε την αυτοπεποίθησή του στο Game 3. Είδα έναν παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτοπεποίθηση. Ο Σλούκας έχει πολλή εμπειρία, αλλά έχει χάσει όλη την αυτοπεποίθηση».

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024